Monday, June 15, 2009

@restaurant

Di sebuah restoran di sebuah shopping mall di sebuah pekan di terengganu...

Waiter : (Cube untuk bermesra dengan pelanggan)
Eh, akak ni muka nampak macam tak sihat jer, akak ok ke?
Huda: (Memberikan jawapan dengan jujur sekali)
Tak berapa sihat..sebab makan kambing kat sini la semalam! terus rasa nak demam!

Setelah order diambik dan makanan telah dilicinkan..waiter tu datang sekali lagi..cubaan kedua untuk beramah mesra dengan pelanggan..

Waiter : Ooo..akak yang duduk meja tepi kat sana semalam kan? Semalam nampak lain, hari ni nampak lain..
Kak R**: Memangla lain dik..semalam die makan KAMBING, hari ni gemuk sikit, jadi lain. Hari ni die makan 2 biji BURGER, kalo datang lagi esok, sure muka die lain lagi!

Lesson learnt : Jangan makan di kedai yang sama 2 hari berturut2 secara banyak!


Monday, April 27, 2009

h a m p a

entah kenapa rasa macam frust...padahal takde sebab nak frust...at the same time takde sebab nak happy tak tentu pasal...hmmm...

Thursday, April 23, 2009

poor

somebody told me that its not your fault when your father is poor. it becomes your fault when your father-in-law is...

hmmm...

ayat kejam giler...tapi still logic...masih tetap kejam...


Monday, April 20, 2009

Tuesday, April 14, 2009

rantai bini firaun...

setelah pk ngn tak seberapa panjang...me pun dah beli itu barang...pastu punyer la puas hati nyer...walaupun duet dah terbang~

gadis2 sumer giler tak support...ma'am sorg je kata cantek!!! sayang mak~~!!! muahsss...

tapi self conscious gak takut nampak cam org jakun...hehehe...tapi nafsu i dah merantai akal, so pasrah je la...


Monday, April 13, 2009

sungai ape yang seksi kawan2?~

!!!sungai sendat !!!sungai sendat

hahaha...

i went for a recreational hike in sungai sendat waterfall yesterday...harini saket semua badan...Ouch ouch OOOUuucchhHH...sumer saket...tapi bile saket2 badan rasa sungguh macho...Ouuchhh

my teva got tested and it passed beyond expectation...superb okey my shoes...sungguh membanggakan...it performed exceptionally well in wet and slippery condition, unlike the lafumas and timberlands used by the other hikers...i got up and down without the fatigue induced nausea i got the last hike...even more things to be proud of...

got bitten by 12 leeches...jeepers...luckily this time it doesnt cost me a trip to the doc...so all in all, mission accomplished and i'm superbly happy...

wee~!!

oh ya luper...anam was with me and he performed even better...he was the first one up and down, well of course, the first one after the heavily injured guide...poor fahmie...


Friday, April 10, 2009

takpat lagi...

this is the first time in my life that i wanted a thing, read: thing, and not man that it hits the point where it is impossible to sleep...

tapi patut kah beli? ia sgt menarik...

ape la rai...mak ko pun tak shopping cam ko...tak segan ke membazir2?

tapi abah kata tak membazir...die suh beli jer...

tapi bile pk balek...mmg tak bazir pun, leh jadi investment...

tapi nt nk kene duk keteh sebulan cane? kedit card perlu bayar kerana nk kene bayar hotel nt takde duet...

saya tau ape yg saya perlu ader...

SUGAR DADDY satu~

kalao dpt dua or tiga pun kira okei la...

:)

[jeepers!!! nk masuk neraka ke ape ko ni haa???]